OSB Lap 15 mm

OSB Lap 15 mm
 • Cikkszám: osblap15
 • Kopásálló, víztaszító, időszakosan vízálló. Összetevőinek pontos elrendeződése és a ragasztóanyag minősége miatt rendkívüli szilárdságú, festhető, csiszolható, hagyományos faipari gépekkel megmunkálható, mérettartó. Nedvességtartalma nem haladja meg a 11 %-ot, nem vetemedik, nem támadják meg a rovarok és gombák. Előfúrás nélkül forgácslap csavarral rögzíthető, jól szegelhető, rendkívül jó szegtartó.


  Felhasználhatósága: Az OSB 3-as áru a hétköznapok, lakberendezés és az építőipar bármely területén nagyon széles körben alkalmazható. Néhány példa: könnyű szerkezetes házépítés külső és belső burkolása, elválasztó falak építése, tetőfedés (általában bitumenes zsindely hordozó felülete). A vízállósága miatt nagy felületek zsaluzására, palánkok felállítására, kerítések, ládák, raklapok készítésére, kiállítási pavilonok felállítására használják. A nútféderes változata, padlók illetve födém készítésére, polcok, tárolók építésére alkalmas.


  Minősége: Az általunk forgalmazott termék megfelel a legszigorúbb hazai és európai szabványoknak (EN 13986 szabvány)


  Vastagság: 10, 12, 15, 18, 22 mm


  OSB-3 táblaméret: 2500 mm x 1250 mm


  Az OSB külsejét tekintve speciálisan padlóra, tetőre és falra tervezett, továbbá alkalmazható faszerkezeti munkáknál is. Használható szerkezeti megoldásokra, mint tetők, aljzatok és falak fedésére.  Súly táblázat

  Jelenlegi termék

  Vastagság

  Súly

  6 mm kb. 12 kg
  8 mm kb. 16 kg
  10 mm kb. 20 kg
  12 mm kb. 24 kg
  X 15 mm kb. 30 kg
  18 mm kb. 36 kg
  22 mm kb. 44 kg
  Méret
  OSB lap vastagság 15 mm

  Írjon véleményt a termékről

  Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

  Raktárkészlet információ

 • Elérhető: Raktáron
 • 4,885 Ft
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Címkék: OSB lap, 15 mm